Col.legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona COACB

Intranet Col路legiats

Codi
Contrasenya
 

SERVEIS COL路LEGIALS

Descomptes carburants

Descomptes en carburants

Targeta CEPSA
Sol·licita la teva targeta CEPSA Star DIRECT, vàlida a totes les benzineres d’Espanya, i et beneficiaràs d’un descompte de 8,5 cèntims d’euro per litre en dièsel Òptima, i de 7 cèntims d’euro per litre en la resta de carburants.

Targeta SOLRED
Fes-te ara la teva targeta i tindràs un descompte directe de fins a 8 cèntims d’euro per litre en Gasoil i fins a 3 cèntims d'euro per litre en Benzina en les més de 2.500 Estacions de Servei Preferent de les xarxes Repsol, Campsa i Petronor; en la resta de benzineres el descompte fixe és de 1,2 cèntims d'euro/litre. A més, de regal un VIA T totalment gratuït (el segon VIA T té un cost de 20 euros).

Els ja usuaris ampliaran el seu descompte i també se’ls obsequiarà amb un VIA T gratuït. Selecciona aquí la teva Estació de Servei més propera.

Cada mes, el col·legiat rep al seu domicili una factura amb totes les dades per poder desgravar a les declaracions d’IVA i Renda.

Desc脿rregues vinculades

QU脠 HE DE FER?

Per tramitar la targeta Solred, clica aquí i emplena amb les teves dades el "Contracte d'ús de les targetes Solred". A la part superior del Contracte has de seleccionar SOLRED CLÀSSICA. Hauràs d'enviar-nos dues còpies originals del Contracte signades (signar la part del Contracte i la part de les Condicions). Juntament amb el Contracte d’ús, també has d’emplenar, signar i enviar el document de domiciliació bancària, clica aquí per emplenar-ho (hauràs de signar tres còpies, una còpia l’enviaràs al COACB juntament amb el contracte, l'altra per a tu i una altra que hauràs de lliurar a la teva entitat financera quan hagis rebut la teva targeta SOLRED). Envia'ns els contractes a les Oficines del COACB (Casp, 130 -08013 Barcelona).

Per tramitar la targeta CEPSA Star Direct emplena i signa els tres fulls del contracte i envia-ho a les oficines del COACB (Casp, 130 – 08013 Barcelona).

Telèfon: 93 231 94 12

Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona
Casp 130 - 08013 Barcelona
coacb@coacb.com - Tel: 932.319.412 - Fax: 932.455.746 -