Col.legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona COACB

Intranet Col路legiats

Codi
Contrasenya
 

SERVEIS COL路LEGIALS

Accés Fira Barcelona i Ifema

Acc茅s a Fira de Barcelona i Ifema

Barcelona és una de les ciutats europees on més fires s’organitzen

Fira de Barcelona juga un paper estratègic en l’economia com a plataforma de promoció econòmica i projecció internacional de les empreses, el COACB és membre actiu del Consell de Fira i va ser promotor en la fundació de l’entitat l’any 1929.

Els col·legiats, amb el carnet col·legial, tenen accés a totes les fires professionals organitzades per Fira de Barcelona i Ifema, a Madrid.

En el 2011 el COACB ha inaugurat un despatx gratuït permanent al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona que podran utilitzar tots els col·legiats per mantenir reunions amb clients o col·laboradors durant les fires que es realitzen en aquest recinte. A més els agents comercials també disposen d'un check in amb personal del COACB a Gran Via per facilitar l'accés a les fires.

A més el COACB està present a les principals fires professionals amb l'espai de negocis Agents&Brokers per facilitar contactes professionals i instaurar-se com a punt de trobada professional per a les empreses i els agents comercials. L'espai compta amb una zona de reunions per tancar els acords comercials complementat amb pantalles interactives on s'insereixen ofertes comercials i col·laboracions.

QU脠 HE DE FER?

Per fer servir el despatx de Fira de Barcelona Gran Via cal realitzar una reserva amb 48 hores d'antelació.

Per conèixer el calendari firal podeu consultar les següents pàgines:

www.firabcn.es

www.agentsbrokers.net

www.ifema.es

Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona
Casp 130 - 08013 Barcelona
coacb@coacb.com - Tel: 932.319.412 - Fax: 932.455.746 -