Col.legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona COACB

Intranet Col路legiats

Codi
Contrasenya
 

El Col路legi

El Col穕egi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (COACB), fundat l'any 1926, 閟 una corporaci de dret p鷅lic amb personalitat jur韉ica pr騪ia i que es troba emparada per la Llei de Col穕egis Professionals.

Les seves funcions principals, s髇:

  • Protegir i representar la professi i els interessos dels col穕egiats, en especial davant de l'administraci.
  • Adequar la professi a les necessitats de la societat.
  • 蓅ser present en la creaci de la normativa que afecti l'agent comercial.

La seva seu social, al carrer Casp 130, 閟 un edifici de vuit plantes que acull tamb el centre formatiu ESVEN, l'Escola Superior de Vendes. En els darrers anys s'han actualitzat diferents plantes de l'Edifici, com la planta quarta o la tercera, recentment, amb la finalitat de crear despatxos a disposici dels col穕egiats per fer reunions amb clients o showrooms.

En total, el COACB agrupa milers d'agents comercials i centenars d'empreses recorren a la instituci cada any per trobar agents comercials col穕egiats que representin els seus productes, perqu confien en les seves garanties de professionalitat. 蓅 una instituci que s'adapta als nous temps per poder oferir als seus col穕egiats la formaci, l'assessorament i els serveis que necessiten per desenvolupar la seva professi avui dia.

續bit

L'鄊bit del Col穕egi d'Agents Comercials de Barcelona, 閟 el de Barcelona i Prov韓cia, (excepci de Terrassa, Manresa i Sabadell).

Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona
Casp 130 - 08013 Barcelona
coacb@coacb.com - Tel: 932.319.412 - Fax: 932.455.746 -