Col.legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona COACB

Intranet Col路legiats

Codi
Contrasenya
 

Comer莽 Internacional

El COACB lidera un projecte amb la International Union of Commercial Agents and Brokers (IUCAB), de la qual el Consell de Col路legis d'Agents Comercials de Catalunya ocupa la vice-presid猫ncia, per oferir a tots els col路legiats despatxos a diferents punts d'Europa.

Tots els agents comercials col路legiats poden introduir-se a qualsevol mercat exterior i tenir el seu propi despatx gratu茂t amb personal d'assessorament internacional, a m茅s de tancar acords de col路laboraci贸 amb empreses i prove茂dors estrangers.

Els consolats comercials estan ubicats a: 脌ustria (Burgenland, Carinthia, Lower 脌ustria, Upper 脌ustria, Salzburg, Styria, Tyrol, Vorarlberg i Viena); It脿lia (Mil脿); Fran莽a (Par铆s i Lyon); Alemanya (Berl铆n, Col貌nia, D眉sseldorf, Frankfurt, Hamburgo i Hannover); Holanda (脌msterdam); Gr猫cia (Atenes) ; Xipre (Nic貌sia) i Espanya (Barcelona).

La IUCAB es va crear al 1953 i est脿 formada per 20 pa茂sos de tot el m贸n que representen a agents comercials de la Uni贸 Europea, Nordam猫rica i Sudam猫rica. Tamb茅, representa i refor莽a la posici贸 i els interessos de 470.000 professionals comercials.

Descarrega't el dossier fent clic aquAmb la col穕aboraci de:


International Union of Commercial Agents and Brokers

Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona
Casp 130 - 08013 Barcelona
coacb@coacb.com - Tel: 932.319.412 - Fax: 932.455.746 -