Col.legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona COACB

Intranet Col路legiats

Codi
Contrasenya
 

Col路legiaci贸

La col穕egiaci

La col穕egiaci 閟 un requisit indispensable per a l'exercici de la professi d'agent comercial en les seves diferents variants (car郼ter mercantil, laboral, les persones f韘iques que formen part d'una societat de representacions, etc ), d'acord amb el Reial Decret 3595/77 de 30 de desembre de l'Estatut General de Col穕egis d'Agents Comercials i del Decret 329/83 del reglament de Col穕egis Professionals de Catalunya.

Per exercir la professi d'agent comercial 閟 imprescindible la pr鑦ia inscripci al Col穕egi Professional corresponent. Aquesta 閟 l'鷑ica manera d'assegurar la professionalitat dels agents comercials i l'aplicaci del Codi Deontol騡ic en la seva activitat.

Pots col穕egiar-te online al seg黣nt enlla:

 

T韙ol oficial d'agent comercial

El T韙ol Oficial d'Agent Comercial acredita els professionals per a exercir l'activitat amb les compet鑞cies i les habilitats necess鄏ies. La titulaci s'obt realitzant un curs de 8 hores impartit a l'ESVEN, Escola Superior de Vendes del COACB.

Si vols m閟 informaci o reservar la teva pla鏰 al curs pots posar-te en contacte amb ESVEN, al tel鑖on 93 231 94 12 o per e-mail a info@esven.org

 

 

La professi

El clix del viatjant amb la maleta i el mostrari, la idea preconcebuda que qualsevol persona pot vendre i que ni tant sols calen uns estudis espec韋ics... Aquesta 閟 una imatge en extinci.

Un agent comercial 閟 una persona din鄊ica, amb s騦ids i espec韋ics coneixements del seu mercat. Per aquest motiu, el Col穕egi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (COACB) i l'Escola Superior de Vendes (ESVEN) proporcionen totes les eines per a que l'agent comercial tingui al seu abast tots els coneixements necessaris de la seva professi.

Normalment, acostumen a especialitzar-se en un sector determinat - alimentaci, maquin鄏ia, t鑨til, etc. - per tal d'oferir a l'empresa que representen el m鄕im grau de competitivitat i rigor. 蓅 per aix que el COACB posa a l'abast dels seus col穕egiats totes les eines necess鄏ies per aconseguir-ho.

Una professi de futur amb el recolzament i el prestigi d'una instituci com el COACB per nom閟 23 Euros de quota mensual.

Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona
Casp 130 - 08013 Barcelona
coacb@coacb.com - Tel: 932.319.412 - Fax: 932.455.746 -