Col.legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona COACB

Intranet Col路legiats

Codi
Contrasenya
 

Comer莽 Internacional

El COACB compta amb diferents l铆nies gratu茂tes d'informaci贸 i assessorament sobre mercats internacionals, amb la finalitat d'incentivar l'exportaci贸 i facilitar l'intercanvi de contactes, oferint als col路legiats:

- Informaci贸 per seleccionar aquell mercat m茅s interessant i preparar la negociaci贸 internacional.
- Assessorament en el disseny d'una estrat猫gia d'acc茅s als mercats exteriors 貌ptima.
- Programes per tal de resoldre dubtes de les empreses exportadores en el seu proc茅s d'internacionalitzaci贸.
- Convocat貌ries d'activitats de car脿cter col路lectiu, sectorials o multisectorials, missions directes, fires, trobades empresarials, per tal d'assolir mercats exteriors amb garanties i 猫xit.
- Ofertes de feina: els col路legiats poden formar part d'un directori de professionals comercials europeus i rebre ofertes de feina internacionals del seu sector. Clica aqu铆 per formar part del directori.

D'aquesta manera, i juntament amb la col路laboraci贸 de la Cambra de Comer莽 de Barcelona, el Col路legi Oficial d'Agents Comercials assessora sobre diferents pa茂sos, ofereix informaci贸 aranzel脿ria i facilita documents per a l'exportaci贸, entre altres.

A m茅s, el Col路legi tamb茅 compta amb una comissi贸 orientada al comer莽 internacional, des d'on assessors especialitzats en cada pa铆s ofereixen assessorament personal i cobertura de les iniciatives requerides.

Concerta la teva visita amb l'assessor:

Tel. 902 107 271 / Email: serveis@coacb.com

Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona
Casp 130 - 08013 Barcelona
coacb@coacb.com - Tel: 932.319.412 - Fax: 932.455.746 -