Col.legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona COACB

Intranet Col路legiats

Codi
Contrasenya
 

El Col路legi

Participaci del COACB en altres organismes

Consell de Col穕egis d'Agents Comercials de Catalunya

El COACB est integrat en el Consell de Col穕egis d'Agents Comercials de Catalunya que agrupa 10 Col穕egis Professionals i m閟 de 12.000 col穕egiats.

CGAC

El Col穕egi tamb forma part del Consejo General de Colegios de Agentes Comerciales de Espa馻, amb seu a Madrid.

La Intercol穕egial

El COACB forma part de la Junta Directiva de l'Associaci Intercol穕egial de Col穕egis Professionals de Catalunya ocupant la vice-presid鑞cia sectorial d'Economia i Empresa.

IUCAB

El Consell de Catalunya t veu i vot a la principal instituci mundial de la mediaci i l'ag鑞cia comercial, la IUCAB, la Uni Internacional d'Agents Comercials i Brokers, de la qual formen part un total de 20 pa飐os d'arreu del m髇.

Fira de Barcelona

El COACB participa activament i directament a la Fira de Barcelona (de la qual va ser promotor) on el president del COACB, Enric Enrech, 閟 vocal del Consell de Fira.

Cambra de Comer, Ind鷖tria i Navegaci de Barcelona

El president del COACB 閟 vocal consultor del Ple de la Cambra i altres membres de la Junta de Govern participen en algunes de les comissions de treball d'aquesta instituci, com ara la d'aut騨oms.

Foment del Treball Nacional

El COACB mant un conveni de col穕aboraci amb Foment del Treball Nacional i, al mateix temps, 閟 part activa de les seves comissions.

El Col穕egi mant tamb convenis de col穕aboraci amb altres entitats relacionades principalment amb el comer, com ara el Centre Catal d'Artesania i ACC1, l'ag鑞cia de suport a la competitivitat de l'empresa catalana, ambdues dependents de la Generalitat de Catalunya. Igualment 閟 part activa de les comissions de l'Ajuntament de Barcelona i mant col穕aboracions amb el Patronat Catal Pro Europa.

Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona
Casp 130 - 08013 Barcelona
coacb@coacb.com - Tel: 932.319.412 - Fax: 932.455.746 -